Numbering Overflow - If You'Ve Got The Time, We'Ve Got The Kalinda.

Snart är vintern här

Posted Oct. 3, 2017, 10:34 a.m. By kalinda Tags: Fritid

Ja nu när hösten har kommit så brukar det gå väldigt fort och vips så är det vinter. Ja det brukar gå väldigt fort, och det är ju rätt skönt tycker jag för då blir det vår snabbare och det är så underbart med vår tycker jag, man ser fram emot det och sommaren. Ja det ger så mycket hopp inför sommaren och allt som man ska göra. Men det är mycket som man kan njuta av nu när det är höst och vinter också, ja man njuter av att bra hemma på ett annat sätt tycker jag. Det är skönt att kunna tända ljus och dricka massor med te och ha det mysigt i soffan.

Ja det finns så mycket som man kan göra

Ja det finns verkligen så mycket som man kan hitta på och göra och det är ju underbart att det är så. Många chefen börjar planera in julbord i stockholm under den här tiden också för att det blir så mycket uppbökat så måste man vara i tid om man vill få ett bord.
Ja det är mycket som händer på hösten och som går väldigt fort och det är ju bra då att man planerar sin tid så att man hinner med allt som man vill hinna med och göra. Det är något som jag tycker att man ska göra så att det blir lite lättare och smidigare med allt. Så att man kan ha sin fritid och göra roliga saker med sin lediga tid. Det är ju något som dom flesta vill och behöver så det är ju bra att man planerar in den tiden så gott som det går, det brukar hjälpa tycker jag.
Bra att ha lite extra tid och kraft för att göra andra saker som man behöver tänka på och göra. Bra att planera.